Domů

Image

Soustředění Bedřichov

Ahoj kamarádi.
Díky za účast na trénincích i celém soustředění, myslím že se akce letos opět podařila i přes ne zrovna teplé počasí. Předpověď však slibovala větší hrůzy než jak ve skutečnosti bylo, tak si myslím, že si nemůžeme na nic stěžovat.

Nejdelší z tréninků byl páteční Prckův Nočák, jehož výsledky už byly zveřejněny. Sobotní Marťasův Long byl nakonec pod vlivem předpovědi zkrácen a stal se tak nejkratším tréninkem soustředění. Oba tréninky proběhly ve stejném prostoru nad Bedřichovským stadionem, kde část lesa byla značně zapadaná ulámanými vršky smrků. Na mnoha místech ležel ještě sníh, maskující drobné terénní detaily a ztěžující tak orientaci. Chladné počasí ale zase umožnilo poměrně pohodlný pohyb po tuhém sněhu.
Vítanou změnou byl nedělní Šumíkův Middlík, který proběhl na mapě Břízky nad Jabloneckou přehradou. Oproti původní předpovědi se vyčasilo a užili jsme si pohodový běh prosluněným a většinou pěkně průběžným lesem.
Výsledky neLongu a Middlíku jsou včetně mezičasů zde: neLong, Middlík.

Nelze nezmínit také kulturně-vzdělávací program akce, který zajistili Honza a Pavla domluvenou exkurzí v úpravně vody Bedřichov a Pepa večerní týmovou hrou Enigma. Předpokládám, že Pepa ještě doplní výsledky.

15.4.2019 - Marťas